خدماترسانی هلال احمر زنجان به ۵۲۲ مصدوم در ۳۱۴ عملیات
- شناسه خبر: 41444
- تاریخ و زمان ارسال: 2 مهر 1404 ساعت 19:49

مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان زنجان، هاشمی، اعلام کرد که در این مدت، نجاتگران هلال احمر در ۳۱۴ عملیات امدادی به مصدومان حوادث مختلف خدماترسانی کردهاند. این حوادث شامل تصادفات جادهای، حوادث کوهستان، مفقودی افراد، حوادث صنعتی و کارگاهی، تجمعات انبوه، آتشسوزی، انفجار و حوادث آبی و اقلیمی بوده است.
در جریان عملیاتهای هلال احمر، ۴۳ نفر از سرنشینان خودروها رهاسازی شدند. همچنین ۶۵ مصدوم با آمبولانسهای هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شده و ۳۶ نفر به صورت سرپایی مداوا شدند.
۱,۷۲۷ نفر از نیروهای آموزشدیده هلال احمر در این عملیاتها حضور داشتند. برای اجرای مأموریتها از ۵۳۶ دستگاه ناوگان عملیاتی شامل آمبولانس، خودروهای نجات و خودروهای کمکدار سبک استفاده شد تا عملیاتها با سرعت و دقت بیشتری انجام گیرد.
مدیرعامل هلال احمر استان زنجان تأکید کرد که حضور نیروی آموزشدیده و تجهیزات پیشرفته، نقش مهمی در افزایش کیفیت خدماترسانی هلال احمر و کاهش آسیبها در حوادث دارد.