برگزاری نمایشگاه پیش رو یکی از راهکارهای نهادینه سازی دانش عمومی
- شناسه خبر: 15208
- تاریخ و زمان ارسال: 20 آذر 1395 ساعت 11:43

آتش پاد بهزاد بزرگ زاد مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان در آستانه برگزاری نمایشگاه تجهیزات و فناوری های نوین صنایع حفاظتی، امنیتی، ایمنی و آتش نشانی طی روزهای ۲۳ الی ۲۶ آذرماه گفت: در اجتماع امروز، شاهراه کنترل و کاهش نمودار حوادث در گرو ایجاد هم پیمانی و تلاش پیوسته کارشناسان، متخصصین و … برای ارتقای سطح فرهنگ عامه مردم و نهادینه سازی دانش ایمنی در میان کلیه اقشار جامعه است چرا که گسترش شهرها، افزایش جمعیت، تحول در تکنولوژی های مورد استفاده در ساختمان سازی و تغییر سبک زندگی مردم اجتناب ناپذیر است.
به همین سبب برگزاری نمایشگاه هایی که بتوانند در ارتقای فرهنگ ایمنی شهروندان موثر واقع شوند و با بررسی نیاز مخاطبان، معرفی فناوری های نوین ایمنی و آتش نشانی، تبادل نظر و بررسی مسایل و دغدغه ها در سطح ملی و بین المللی موجی فرهنگی در میان شهروندان ایجاد کنند یکی از راهکارهای کلیدی در مباحث پیشگیری از وقوع حوادث و کنترل بحران است.
سازمان آتش نشانی در شهر اصفهان با تلاش های شبانه روزی کارشناسان و مدیران خود توانسته جایگاهی ویژه در میان سازمان های آتش نشانی کلان شهرها بدست بیاورد و این امر در ایجاد اعتماد در میان شهروندان اصفهانی بسیار حائز اهمیت است و امید است تا با برگزاری نمایشگاه پیش رو به عنوان یکی از راهکارهای نهادینه سازی دانش ایمنی در اذهان و ایجاد یک ساختار صحیح ایمنی راهی به سوی ایجاد یک شهر بدون حادثه برداریم.