جزییات انفجار در کارخانه اردستان
- شناسه خبر: 26817
- تاریخ و زمان ارسال: 30 آبان 1399 ساعت 16:47

جواد مطیعی روز جمعه با اعلام خبر انفجار در کارخانه تولیدی اردستان گفت: ساعت ۱۲ و ۱۸ دقیقه امروز خبری به مرکز اورژانس اردستان مبنی بر وقوع انفجار مهیب در یکی از کارخانهها رسید که بلافاصله نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
وی بیان کرد: یک جوان ۳۰ ساله در جریان این حادثه جانباخت و یک نفر دیگر قطع عضو شد و بیش از ۷۰ درصد سوختگی دارد.
رئیس مرکز اورژانس اردستان تشریح کرد: ایمنی این کارخانه صنعتی بسیار ضعیف است و بارها شاهد رخدادهای تلخی بودیم که به کشته و زخمی شدن نیروهای کارگری منجر شده است.
وی تصریح کرد: با وجود تذکرهای پیشین اورژانس و شبکه بهداشت و درمان به این واحد صنعتی، هنوز تغییر خاصی در شرایط صورت نگرفته است.
اصفهان با حدود ۱۰ هزار واحد صنعتی و معدنی یکی از صنعتیترین استانهای کشور به شمار میرود که از این میان، بیش از ۱۰۰ واحد صنعتی و معدنی فعال و نیمه فعال در اردستان مستقر هستند.
شهرستان اردستان با جمعیت افزون بر ۴۲ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۱۱۸ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.