روزانه بالای ۲۰۰ قربانی!
- شناسه خبر: 26317
- تاریخ و زمان ارسال: 15 مهر 1399 ساعت 14:34

سیما سادات لاری، بعد از ظهر سه شنبه در ارتباط تصویری با شبکه خبر سیما، با اعلام اینکه در شبانه روز گذشته ۴۱۵۱ بیمار جدید شناسایی شدهاند، اظهار داشت: تاکنون ۴۷۹ هزار و ۸۲۵ نفر در کشور به این بیماری مبتلا شدهاند.
وی از فوت ۲۲۷ بیمار در شبانه روز گذشته خبر داد و افزود: تاکنون ۲۷ هزار و ۴۱۹ نفر در اثر ابتلاء به کرونا جان خود را از دست دادهاند.
لاری با اشاره به بهبودی ۳۹۴ هزار و ۸۰۰ نفر از بیماران، گفت: در حال حاضر، وضعیت ۴۲۰۰ نفر از بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه، وخیم است.
سخنگوی وزارت بهداشت، افزود: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز و استانهای کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.