هفدهمین دوره نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات پلیسی ،امنیتی و ایمنی IPAS 2018
- شناسه خبر: 21847
- تاریخ و زمان ارسال: 27 خرداد 1397 ساعت 13:31

تاریخچه نمایشگاه ایپاس
اندیشه برگزاری نمایشگاه IPAS از سال ۱۳۸۰ با تدبیر و ابتکار سردار فرماندهی محترم وقت نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت که اولین دوره در همان سال با عنوان IPAS 2002 در اسفندماه ۱۳۸۰ در مقوله لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و امنیتی در مرکز همایش های صدا و سیما با محصولات ۱۹ کشور جهان برگزار گردید.
پس از آن درتقویم شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ج .ا.ا ثبت و انحصار برگزاری ادواری نمایشگاه به نام بنیاد تعاون ناجا به نمایندگی شرکت ناجی پاس دریافت گردید و در رسانه های جمعی بخصوص سایت های معتبر بین المللی به معرفی ایپاس پرداخته شد.
دومین دوره: در سال ۱۳۸۱ با افزوده شدن موضوع ایمنی با عنوان IPAS 2003در محل هتل المپیک تهران و با حضور شرکت هایی از ۲۷ کشور جهان برگزار گردید.
سومین دوره: در بهمن ماه سال ۱۳۸۲ در نمایشگاه بین المللی تهران با حضور ۲۵ کشور جهان با عنوان IPAS 2004 برگزار شد که در این دوره شرکت کنندگان داخلی حضور چشمگیری داشتند.
چهارمین دوره: در سال ۱۳۸۴ در سالن ۳۸ و ۳۸A نمایشگاه بین المللی تهران با عنوان IPAS 2005 برگزار گردید.
پنجمین دوره: در سال ۱۳۸۵ در سالن های ۱۲ – ۱۳ – ۱۴ – ۱۵ نمایشگاه های بین المللی تهران با عنوان IPAS 2006 برگزار گردید که علاوه بر حضور شرکت های خارجی، بازدیدکنندگان خارجی بسیاری نیز از این نمایشگاه بازدید بعمل آوردند.
ششمین دوره: نمایشگاه به عنوان IPAS 2007 در تیرماه ۱۳۸۶ در سالن ۳۸ نمایشگاه بین المللی تهران با حضور ۳۵ کشور جهان برگزار گردید.
هفتمین دوره: نمایشگاهIPAS 2008 درتیر ماه ۱۳۸۷ در سالن ۳۸ با حضور ۳۲ نمایندگی از ۱۶ کشورجهان برگزار گردید که از مهمترین دستاوردهای این نمایشگاه افزایش و حضور چشمگیر تولید کنندگان داخلی و به نمایش گذاشتن توانمندی ها در زمینه لوازم و تجهیزات پلیسی، ایمنی و امنیتی می باشد.
هشتمین دوره: نمایشگاه با عنوان IPAS 2009 در تیر ماه ۱۳۸۸ در سالن ۳۸ نمایشگاههای بین المللی تهران با حضور ۱۷ کشور جهان برگزار گردید.
نهمین دوره: نمایشگاه با عنوان IPAS 2010 در مهر ماه ۱۳۸۹ در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار گردید که با توجه به تغییرات انجام شده تحولی بی سابقه در نمایشگاه رخ داد که این نمایشگاه با وسعتی به مساحت ۶۷۰۰ متر مربع با حضور ۲۱۵ شرکت داخلی از ۴۲ کشور خارجی برگزار گردید.
دهمین دوره: نمایشگاه با عنوان IPAS 2011 در مهر ماه ۱۳۹۰ در مصلی بزرگ امام خمینی (ره )برگزار گردید. این نمایشگاه با وسعتی به مساحت ۸۶۰۰ متر مربع با حضور ۲۳۷ شرکت داخلی و خارجی برگزار گردید.
یازدهمین دوره: نمایشگاه با عنوان IPAS 2012 در مهر ماه ۱۳۹۱ در مصلی بزرگ امام خمینی (ره )برگزار گردید. این نمایشگاه با وسعتی به مساحت ۸۶۰۰ متر مربع با حضور ۲۲۶ شرکت داخلی و خارجی برگزار گردید.
دوازدهمین دوره:
سیزدهمین دوره: نمایشگاه با عنوان IPAS 2014 در مهر ماه ۱۳۹۳ در مصلی بزرگ امام خمینی (ره )برگزار گردید. این نمایشگاه با وسعتی به مساحت ۴۰٫۰۰۰ متر مربع با حضور ۲۶۴ شرکت داخلی و بیش از ۱۸۰ برند از ۳۱ کشور جهان برگزار گردید.
امید است این روند صعودی نمایشگاه با همکاری و مساعدت شما عزیزان چه از نظر کمی و کیفی امسال نیز در نمایشگاه IPAS 2015 ملموس و قابل مشاهده باشد. تاکنون ۱۳ دوره از این نمایشگاه برگزار شده و مجریان در تمامی آن ادوار سعی نموده اند علاوه بر رفع مشکلات و ایرادات قبلی گامهای موثری در راستای دستیابی به استاندارد های موجود بردارند.
چهاردهمین دوره: در مهر ماه ۱۳۹۴ در مصلی بزرگ امام خمینی (ره )برگزار گردید. این نمایشگاه با وسعتی به مساحت ۶۰٫۰۰۰ متر مربع با حضور ۲۷۲ شرکت داخلی و بیش از ۲۵۵ برند از ۳۱ کشور جهان برگزار گردید.
پانزدهیمن دوره : در مهر ماه ۱۳۹۵ در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برگزار گردید این نمایشگاه با وسعتی به مساحت۶۰٫۰۰۰ مترمربع با حضور ۲۶۵ شرکت داخلی و بیش از ۲۶۰ برند از ۲۸ کشور جهان برگزار گردید
امید است این روند صعودی نمایشگاه با همکاری و مساعدت شما عزیزان چه از نظر کمی و کیفی امسال نیز در نمایشگاه IPAS 2016 ملموس و قابل مشاهده باشد. تاکنون ۱۴ دوره از این نمایشگاه برگزار شده و مجریان در تمامی آن ادوار سعی نموده اند علاوه بر رفع مشکلات و ایرادات قبلی گامهای موثری در راستای دستیابی به استاندارد های موجود بردارند
ثبت نام
۲٫ ثبت نام قطعی در نمایشگاه منوط به تکمیل فرم های ثبت نام به انضمام پرداخت ۱۰۰% هزینه اجاره غرفه بر اساس متراژ در خواستی( از طریق سایت نمایشگاه) می باشد. در صورت عدم ارسال موارد فوق در موعد زمانی مقرر به ستاد برگزاری، برگزار کننده هیچ گونه تعهدی جهت واگذاری غرفه به متقاضیان نخواهد داشت.
توجه:
*شرکت های متقاضی در درج متراژ مورد درخواست دقت لازم را داشته باشند، زیرا تغییر متراژ در زمان واگذاری غرفه امکان پذیر نمی باشد.
۳٫ به دلیل ارائه صورتحساب واگذاری غرفه به اداره مالیاتی ارائه کد اقتصادی، شناسه ملی و کد پستی برای تمامی شرکت ها الزامی می باشد در غیر اینصورت عواقب بعدی به عهده خود مشارکت کننده می باشد.
۴٫ انصراف از حضور در نمایشگاه/ اسپانسری:
۵٫ ارائه پروانه بهره برداری یا پروانه صنفی تولیدی هنگام ثبت نام به برگزار کننده الزامی است.
۶٫ متقاضی حق واگذاری غرفه تخصیصی خود را به شخص یا شرکت ثالثی را ندارد.
۷٫ در خواست اضافه متراژ غرفه فقط با موافقت و تأیید برگزار کننده امکان پذیر خواهد بود.
۸٫ به منظور درج مشخصات مشارکت کنندگان در کتاب رسمی نمایشگاه لازم است از طریق سایت نمایشگاه ایپاس تا تاریخ( ۱۳۹۷/۰۶/۱۹) از بخش تکمیل ثبت نام فرم درج اطلاعات در کتاب نمایشگاه را تکمیل نموده در غیر اینصورت برگزار کننده نسبت به درج مطالب مشارکت کننده در کتاب رسمی نمایشگاه مسئولیت نخواهد داشت ( لازم به ذکر است درج مشخصات در کتاب ویژه نمایشگاه از تعهدات برگزار کننده بوده و بصورت رایگان می باشد).
۹٫ مشارکت کنندگان باید فرمهای مربوط به درخواست کارت غرفه دار را حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۷/۰۶/۱۲ تکمیل و به برگزار کننده تسلیم نمایند.
۱۰٫ مشارکت کنندگان باید فرم تعهد رعایت شئونات اسلامی را از بخش عفاف و حجاب مراحل تکمیل ثبت نام نمایشگاه دریافت نموده و پس از امضا و ممهور نمودن شخص مدیر عامل به ستاد برگزاری نمایشگاه ارائه نمایند( توجه: ارائه فرم مزبور از الزامات مراحل ثبت نام جهت دریافت کارت های ورودی و پارکینگ و همچنین دریافت غرفه نمایشگاهی می باشد).
۱۱٫ جهت اخذ مجوز لازم برای حضور غرفه دار خارجی در نمایشگاه می بایست فرم اتباع خارجی مندرج در بخش مراحل تکمیل ثبت نام نمایشگاه را تکمیل و حداقل ۴۵ روز قبل از برگزاری نمایشگاه به همراه تصویر گذرنامه به آدرس ایمیل commercial@ipas.ir ( آقای رحمانی خلیلی) ارسال و جهت هر گونه هماهنگی با شماره ۰۹۱۲۳۴۷۶۷۸۴ تماس حاصل نماید.
۱۲٫ حراست از اموال داخل غرفه در ساعات کار نمایشگاه به عهده مشارکت کننده بوده و در غیر ساعات بازدید به عهده واحد حراست نمایشگاه می باشد.
۱۳٫ با توجه به اینکه وظیفه حفظ و حراست غرفه های مستقر در فضای باز در طول شبانه روز به عهده مشارکت کننده می باشد، لذا خواهشمند است قبل از ساعات اتمام کار نمایشگاه مسئول غرفه به همراه نگهبان شب جهت اخذ مجوز های لازم به ستاد برگزاری نمایشگاه مراجعه نمایند.
۱۴٫ مشارکت کنندگان در زمان برگزاری نمایشگاه مجاز به تعطیل نمودن غرفه خود نمی باشند.
۱۵٫ در طول ایام برگزاری نمایشگاه کلیه تجهیزات داخل غرفه شرکت ها در برابر حوادث احتمالی با هزینه برگزار کننده بیمه خواهد بود.
۱۶٫ فروش و انتقال کالاها از نمایشگاه در زمان برگزاری ممنوع می باشد ولی انعقاد قرارداد در زمان برگزاری نمایشگاه بلامانع است.
۱۷٫ حق تصویربرداری و عکسبرداری از نمایشگاه برای برگزار کننده محفوظ و تصویر برداری و عکسبرداری از نمایشگاه برای مشارکت کنندگان به غیر از فضای غرفه خود ممنوع می باشد.
۱۸٫ لازم است در صورت نمایش کالاهای سنگین و حجیم و یا نیاز ماشین آلات و تجهیزات نمایشی به ابعاد خاص، جهت هماهنگی لازم مراتب با ذکر تعداد، وزن و ابعاد، یک ماه قبل از برگزاری نمایشگاه به برگزار کننده اعلام گردد و هماهنگی لازم در مورد استقرار و زمان حمل کالاها با ستاد برگزاری از سوی مشارکت کننده به عمل آید، در غیر اینصورت برگزار کننده هیچ مسئولیتی در این خصوص پذیرا نمی باشد.
۱۹٫ نگهداری مواد اشتعال زا در داخل غرفه ممنوع بوده و چنانچه برای فعالیت های نمایشی نیاز به وجود این مواد باشد می بایست با کارشناس رسمی اداره آتش نشانی مستقر در نمایشگاه هماهنگی لازم صورت پذیرد و مجوزهای کتبی لازم نیز دریافت گردد.
۲۰٫ استفاده از وسایل الکتریکی گرمایشی و آشپزی همانند اجاق ممنوع می باشد( به جز در مواردی که مجوزات لازم از برگزار کننده و مسئولین نمایشگاه اخذ گردد).
۲۱٫ مشارکت کنندگان می بایست کلیه وسایل تبلیغاتی خود را در محدوده غرفه خود به نمایش گذارند در غیر این صورت جهت استفاده از هر فضائی خارج از محدوده خود می بایست مجوزهای کتبی لازم را از واحد مربوطه در ستاد برگزاری نمایشگاه دریافت نمایند.
۲۲٫ کلیه کالاهای مشارکت کننده که در غرفه به نمایش گذارده می شود می بایست دارای گواهینامه استاندارد باشد در غیر اینصورت چنانچه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و نمایندگان ایشان از ارائه کالای فوق جلوگیری نمایند و یا اقدام به تعطیل نمودن غرفه مذکور نمایند هیچگونه خسارتی از جانب برگزار کننده به مشارکت کننده پرداخت نخواهد شد.
۲۳٫ برای صدورکارت غرفه داران می بایست مشارکت کنندگان طبق جدول زمان بندی و اطلاعیه های صادره از سوی ستاد برگزاری از طریق سایت اقدام نمایند،
قابل ذکر است:
– عواقب درج نادرست مشخصات برعهده مشارکت کننده می باشد.
– ستاد برگزاری از صدور کارت غرفه دار برای مشارکت کنندگانی که بعد از موعد مقرر افدام کنند معذورمی باشد.
– صدور کارت بیش از حد مجاز امکان پذیر نمی باشد.
– صدور کارت فقط از طریق ثبت نام در سایت امکان پذیر می باشد و از مراجعه مستقیم به ستاد برگزاری خودداری گردد.
تعداد حد مجاز صدورکارت
ردیف متراژ ( متر مربع) تعداد مجاز ثبت کارت
——————————————
۱ ۱۵ ۳
——————————————
۲ ۱۶ تا ۳۰ ۶
——————————————
۳ ۳۱ تا ۶۰ ۸
——————————————
۴ ۶۱ تا ۹۰ ۱۰
——————————————
۵ ۹۱ تا ۱۲۰ ۱۲
——————————————
۶ ۱۲۱ تا ۱۵۰ ۱۵
——————————————
۷ ۱۵۱ تا ۱۸۰ ۱۸
——————————————
۸ ۱۸۱ به بالا ۲۰
——————————————
هفدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات، پلیسی، امنیتی و ایمنی
شرکت ناجی پاس در راستای نیل به اهداف متعالی و آرمان های ارزشمند بنیاد تعاون نیروی انتظامی و استفاده بهینه از کلیه امکانات در یک سازماندهی علمی و کارآمد همواره در تلاش است تا مأموریت های محوله را به بهترین وجه ممکن ایفا نماید که یکی از مهمترین فعالیت های این مجموعه برگزاری ادواری نمایشگاه ایپاس می باشد.
سیستم های عامل باضریب ایمنی بالا، سیستم های امنیتی رایانه و شبکه های ارتباطی و اینترنت، سیستم های اطلاعات جغرافیایی. نرمافزار های امنیتی و تحلیل محتوا، سخت افزار های نگهداری اطلاعات، انواع حافظه های قابل استفاده در تجهیزات ارتباطی.
حمل و نقل
زمینی: وسایل نقلیه سبک و سنگین، تجهیزات واکنش سریع و نفربرها، وسایل نقلیه خاص ، موتورسیکلت،
هوایی: انواع هواپیماهای سبک، انواع هلیکوپتر، پهباد
دریایی: انواع لنج های چند منظوره، انواع قایق ها، انواع موتورهای دریایی و … .
تسلیحات و مهمات
انواع سلاح گرم و سرد و شوکر، انواع موادمنفجره، گازهای اشک آور، تجهیزات ضد شورش، انواع نارنجک، انواع مهمات، تجهیزات خنثی سازی بمب و مین، وسایل آموزشی و کمک آموزشی و… .
یونیفرم و لباس
لباس های کار، لباس های ضدآتش و ضدآب، لباس های ویژه عملیات خاص، لباس های ضد مواد شیمیایی، جلیقه ضد گلوله، لباس های بازتاب دار، انواع کفش، پوتین، وسایل حفاظت انفرادی و… .
نظارت تصویری و تجهیزات مراقبتی
دوربین های امنیتی، سیستم های پردازش فیلم و تصویر، ملزومات دوربین، تجهیزات دید درشب ، سیستم های صوتی و تصویری، پلیسی، ایمنی و امنیتی و… .
ترافیک
تجهیزات کنترل ترافیک، تجهیزات ایمنی بزرگراه ها، علائم راهنمایی و رانندگی جرثقیل های جابجایی و حمل خودرو.
ایمنی آتش نشانی، امداد و نجات
تجهیزات امداد و اورژانس، تجهیزات امداد در ارتفاعات، تجهیزات اتاق عمل، تجهیزات امداد جاده ای، تجهیزات اعلام و اطفاء حریق، تجهیزات ایمنی صنعتی، تجهیزات کمپینک، تجهیزات مدیریت بحران، سیستم های هوشمند سازی ساختمان BMS ، تجهیزات زنده یاب، انواه روبات های امدادی و… .
سیستم های آموزشی و مشاوره ای
سیستم های مشاوره ای، طراحی و کنترل سیستم های حفاظتی، تحلیل در خصوص جرم شناسی، بهینه سازی سیستم های حفاظتی، سیستم های آموزشی، مدارس آموزشی(علوم نظامی و انتظامی)، تجهیزات خاص آموزشی،سیستم های شبیه ساز و… .
زمینه های دیگر
تجهیزات اشعه ایکس، سیستم های کشف جرم و مبارزه با جرایم، سازه های پلیسی، تجهیزات انگشت نگاری، شیشه های ضد گلوله، انواع قفل ها، لاستیک های ضد پنچری، نشریات تخصصی در زمینه های مرتبط و… . … .

Poste1r-4