واژگونی خودروی ۲۰۶ در بزرگراه آزادگان یک کشته بر جای گذاشت
- شناسه خبر: 27356
- تاریخ و زمان ارسال: 26 آذر 1399 ساعت 12:54

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران در خصوص جزئیات حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی ۲۰۶ در مسیر شرق به غرب بزرگراه آزادگان به خبرنگار بامنا گفت: در ساعت ۰۲:۱۶ بامداد امروز (چهارشنبه بیست و ششم آذرماه) یک مورد حادثه واژگونی خودرو در مسیر شرق به غرب بزرگراه آزادگان بعد از بلوار الغدیر به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اطلاع داده شد .
وی افزود : بلافاصله دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.
ملکی تصریح کرد: در محل مشاهده شد که یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ با دو سرنشین مرد جوان هنگام حرکت به دلیل نامشخصی از مسیر اصلی منحرف شده و بعد از برخورد با گاردریلهای میانی بزرگراه و شکستن آنها و عبور از روی آنها وارد لاین مخالف شده بودند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران گفت: در بررسی دقیق تر توسط نیروهای پلیس راهور مشخص شد که در مسیر غرب به شرق، مسیر مخالف، خودروی ۲۰۶ با یک دستگاه کامیون برخورد کرده و واژگون شده و در قسمت انتهایی مسیر کناری یعنی در نزدیکی گاردریلهای کناری مسیر غرب به شرق به صورت واژگون شعله ور شده است.
ملکی گفت: پیش از رسیدن آتش نشانها، یک نفر از سرنشینان از خودرو خارج شده بود و دقیقا مشخص نیست که خودش خارج شده و یا به بیرون پرت شده است، اما یک نفر داخل خودرو محبوس شده بود و خودرو کاملا شعله ور بود از این رو، آتش نشانها عملیات خاموش کردن آتش را همزمان با خارج کردن و نجات این فرد آغاز کردند.
ملکی افزود: متاسفانه با تأیید عوامل اورژانس مشخص شد که این فرد جان خود را از دست داده است.
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران ادامه داد: محل برای بررسی علت حادثه تحویل عوامل پلیس راهور شد و در ساعت ۰۳:۱۴ عملیات به پایان رسید.